Melanjul de ou este continutul oului de gaina omogenizat si pasteurizat care rezulta dupa spargerea oului si inlaturarea cojii. Acesta este disponibil în mai multe variane, atât de conținut cât și de ambalare:
Produsul este continutul oului de gaina omogenizat si pasteurizat care rezulta dupa spargerea oului si inlaturarea cojii, adica un amestec de galbenus de ou si albus de ou in aceleasi proportii ca cele care se gasesc in mod natural intr-un ou standard. Calitatea potrivita este ideala pentru o varietate de utilizari – folosita in producerea tuturor tipurilor de produse coapte, aluaturi si prajituri, paste, produse din carne, maioneza, sosuri de salata, dulciuri si produse de cofetarie si multe altele. In acelasi timp, dat fiind ca nu exista absolut niciun risc de salmonella sau alti microbi/patogeni si datorita multiplelor beneficii pe care le furnizeaza in ceea ce priveste manipularea, procesarea si depozitarea – mai ales in bucatarii industriale, restaurante si servicii de catering, etc. – acest produs este alternativa sigura si practica la ouale in coaja.
Produsul este galbenusul oului de gaina extras din oua proaspete care rezulta dupa spargerea oului si înlaturarea cojii conform directivelor companiei. O calitate a sa este aceea de a fi cel mai potrivit pentru prepararea maionezei, a diferitelor sosuri, a inghetatei, a diferitelor produse coapte si a biscuitilor (a aluaturilor dospite, fierbinti, etc.), a pastelor, a diferitelor creme si multe altele. In acelasi timp, dat fiind faptul ca nu exista absolut niciun risc de salmonella sau a altor microbi /patogeni si datorita multiplelor beneficii pe care le furnizeaza in ceea ce priveste manipularea, procesarea si depozitarea – mai ales in bucatarii industriale, restaurante si servicii de catering, etc. – acest produs este alternativa sigura si practica la ouale in coaja.
Produsul este albusul oului de gaina pasteurizat care rezulta dupa spargerea oului si înlaturarea cojii conform directivelor companiei. Una dintre calitatile importante a acestui produs este capacitatea sa de a lega si forma geluri pentru realizarea produselor pe baza de cartofi, de peste, din carne sau tocatura, de patiserie, a supelor, etc. si a proprietatilor sale de a face spuma la prepararea deserturilor, produselor coapte, dulciurilor si produselor de cofetarie, etc. In acelasi timp, dat fiind faptul ca nu exista absolut niciun risc de salmonella sau a altor microbi /patogeni si datorita multiplelor beneficii pe care le furnizeaza in ceea ce priveste manipularea, procesarea si depozitarea – mai ales in bucatarii industriale, restaurante si servicii de catering, etc. – acest produs este alternativa sigura si practica la ouale in coaja. Produsul nu contine nici un aditiv alimentar.
Mod de ambalare:
TetraPak – 1 kg
Bag-In-Box – 10 kg



